Ακαρνανικά Νέα

Στον Κορυδαλλό τον περιμένει ειδικά διαμορφωμένο κελί.

Το στόμα του φαίνεται να αρχίζει να ανοίγει ο 50χρονος ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Ο κρεοπώλης θα επιστρέψει στο Μεσολόγγι υπό άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση ενώ στον Κορυδαλλό τον περιμένει ειδικά διαμορφωμένο κελί.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο οι Αρχές συμπλήρωσαν κρίσιμα και καθοριστικά κομμάτια στο παζλ των δραματικών γεγονότων και έδωσαν απαντήσεις πίσω από τις αντιφάσεις του 50χρονου κρεοπώλη που προφυλακίστηκε. Η άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι δείχνει σχεδιασμένη με προσοχή.

Ο κρεοπώλης θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και δεν θα προαυλίζεται με τους υπόλοιπους

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και στο «τραπέζι» μπαίνει πιο ενεργά από ποτέ η αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού αλλά και η τοκογλυφία καθώς ο 50χρονος αρχίζει να ανοίγει να ανοίγει το στόμα του και να δίνει σχετικές πληροφορίες.

Ο κρεοπώλης χθες είχε μεταχθεί στο Μεταγωγών και κρατείτο, ενώ ετοιμαζόταν το φυλακιστήριό του για τον Κορυδαλλό, όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και δεν θα προαυλίζεται με τους υπόλοιπους κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μην έρθει σε επαφή με κάποιον συγκρατούμενό του.

Ωστόσο ο ανακριτής ζήτησε συμπληρωματική κατάθεση από τον κρεοπώλη καθώς βρέθηκε η σορός του Μπάμπη και ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση.

Χθες γύρω στις 12 η ώρα μετήχθη ο 50χρονος στην Πάτρα σε κάποιο αστυνομικό τμήμα στην Πάτρα, χωρίς να διευκρινίζεται το πού, και όχι στο Μεσολόγγι.

Ο άτυχος Μπάμπης φαίνεται πως έτρεχε να κρυφτεί από τις σφαίρες του όπλου του δράστη και τα πρώτα χτυπήματα τα δέχθηκε από πίσω.

newsbeast