Ακαρνανικά Νέα

Στον δήμο Ακτίου Βόνιτσας με την ενσωμάτωση της Φιλαρμονικής Εταιρείας Βόνιτσας δημιουργήθηκε  η Δημοτική Φιλαρμονική Ακτίου Βόνιτσας με δύο παραρτήματα . 

Α) Το παράρτημα Δ.Ε. Ανακτορίου (με έδρα την Βόνιτσας) και  Δ.Ε  Παλαίρου 

Β) Το παράρτημα Δ.Ε. Μεδεώνος με έδρα την Κατούνα .

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και κυρίως των παιδιών των δημοτικών σχολείων Βόνιτσας και Παλαίρου ήταν μεγάλη . Οι νέες εγγραφές πέρασαν κάθε προσδοκία αφού ξεπέρασαν τις 140 . 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειασθεί να αυξήσουμε τις ημέρες και ώρες μαθημάτων.

Πλέον στην Βόνιτσα  τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Φιλαρμονικής ,στο κτήριο πάνω από τα ΚΤΕΛ  Βόνιτσας τις κάτωθι ημέρες και ώρες :

ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ   από 17:00 έως 20:00  

Για την καλύτερη ρύθμιση των μαθημάτων και την δημιουργία  γκρουπ καλούμε όλα τα παιδιά που έχουν εγγραφεί για το παράρτημα Δ.Ε. Ανακτορίου (με έδρα την Βόνιτσας) να παρουσιαστούν  το Σάββατο 5 Μαρτίου  στις 17:30 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής ,στο κτήριο πάνω από τα ΚΤΕΛ  Βόνιτσας για να γίνει από τον Μαέστρο της Φιλαρμονικής ο καταμερισμός των εκπαιδευόμενων σε ομάδες 

Στην  Δ.Ε. Παλαίρου τα μαθήματα στην Πάλαιρο  θα ξεκινήσουν  μετά τις 21 Μαρτίου σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα ( η μία ημέρα θα είναι σίγουρα το Σάββατο)  . Ήδη έχουμε προχωρήσει σε διαδικασία αγοράς οργάνων μουσικής Φιλαρμονικής και από την στιγμή που θα τα παραλάβουμε θα μπορούν και τα παιδιά να ξεκινήσουν .

Για τα παιδιά και τους ενήλικες από περιοχές εκτός Βόνιτσας και Παλαίρου οι εγγραφές θα γίνονται τις ώρες μαθημάτων της Φιλαρμονικής στην Βόνιτσα και στο τηλέφωνο 2643022232 (από 10.00 πμ έως 13.30 πμ ) 

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης