Ακαρνανικά Νέα

«Προφανώς το έχουν ξανακάνει, δεν ξεκίνησαν να πηγαίνουν με ανήλικα στα 50 τους»

Νέα συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, μετά τη σύλληψη της μητέρας της για μαστροπεία.

Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 17:00, χθες Τετάρτη (12/10), έγινε γνωστό πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της ανήλικης για εμπλοκή στην υπόθεση. Έτσι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της για να τη μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για τη σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες. Ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγορία που της αποδίδεται είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδιδόταν από τον 53χρονο με τη συμβολή της μητέρας του.

Ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για να μελετήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπιση της 12χρονης στην υπόθεση βιασμού στον Κολωνό.

«Δεν έχω πάρει ακόμη στα χέρια μου τη δικογραφία, μόλις τη λάβω θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω» δήλωσε στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη θα παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και αναμένεται -όπως είπε και ο κ. Λύτρας- να ζητήσει προθεσμία. Η μητέρα λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό, ανέφερε ο δικηγόρος προσθέτοντας ότι εκείνη ήταν που έκανε την καταγγελία πριν από περίπου έναν μήνα και πήγε στην αστυνομία.

Πρόσθεσε ότι έχει επικοινωνήσει και με άλλα μέλη της οικογένειας, τα οποία πιστεύουν ότι η μητέρα δεν έχει εμπλοκή. Όπως είπε, από πληροφορίες γνωρίζει ότι υπάρχουν κάποια εμβάσματα με μικροποσά των 20 και 25 ευρώ προς τη μητέρα, τα οποία η ίδια αγνοούσε.

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως πρόκειται για μεγάλο θέμα, στο οποίο εμπλέκονται πολλά άτομα και αυτό που προέχει είναι «να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και αν κινδυνεύουν κι άλλα παιδιά». Επίσης, σύμφωνα με την εκτίμηση του ποινικολόγου, υπάρχουν, δυστυχώς, και άλλα θύματα. «Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε: «Προφανώς το έχουν ξανακάνει, δεν ξεκίνησαν να πηγαίνουν με ανήλικα στα 50 τους».

newsbeast.