Ακαρνανικά Νέα

Νεα ερωτηματικά για το «θρίλερ» με τις αιτιάσεις της 24χρονης. Τι προκύπτει για τον εντοπισμό αλκοόλ στις τοξικολογικές εξετάσεις και τις ενδεικτικές αναφορές σε προηγούμενη συνέντευξη της.

Επιπλέον ερωτήματα για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη προκύπτουν ύστερα από την κατάθεση μία νέας κρίσιμης μάρτυρα που φέρεται να έχει δώσει παρόν -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- τα τελευταία 24ωρα στις δικαστικές αρχές που ερευνούν την εν λόγω υπόθεση.

Η εν λόγω νεαρή γυναίκα που δεν είχε εμφανισθεί μέχρι τώρα κι εντοπίσθηκε από περαιτέρω έρευνα της Δικαιοσύνης, είχε παραμείνει μέχρι τέλους στο πολυσυζητημένο πάρτι και φαίνεται να έχει δώσει κι αυτή μία διαφορετική εκδοχή των συμβάντων από αυτή που έχει περιγράψει η 24χρονη.

Η νέα μάρτυρας φέρεται να έχει προσδιορίσει ότι η 24χρονη μετά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο δεν οδηγήθηκε σε κάποιο δωμάτιο που κακοποιήθηκε –όπως έχει ισχυρισθεί η καταγγέλλουσα- αλλά επέστρεψε στο πάρτι όπου κουβέντιαζε για αρκετή ώρα σε φιλικό τόνο με τον γόνο πλούσιας οικογενείας κι ακολούθως αποχώρησαν μαζί.

Εκείνο που προβληματίζει τις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ είναι ότι τους ισχυρισμούς της 24χρονης (στις καταθέσεις της και στις συνεντεύξεις της) δεν επιβεβαιώνει κανένας από τους παρευρισκόμενους μέχρι τέλους στο πάρτι, αλλά ούτε κι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που ήλθαν σε επαφή μαζί της, δηλαδή συνολικά 10-12 άτομα. Ωστόσο η πλευρά της 24χρονης επιμένει στις καταγγελίες περί βιασμού και ζητά -όπως λέει- την δικαίωση της.

in.gr