Ακαρνανικά Νέα

Στην Βόνιτσα και στο BARCODE CAFÉ, το οποίο τείνει να γίνει στέκι του καθώς το επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την τελετή εγκαινίων του Οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και στην σύντομη ομιλία του στάθηκε στα μεγάλα έργα που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τόσο στην περιοχή μας όσο και γενικότερα στην Ελλάδα ενώ ευχαρίστησε τους κατοίκους της Βόνιτσας για την ψήφο τους στην Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές.

Μετά το σύντομο πέρασμά του ο Πρωθυπουργός αποχώρησε μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυχτικά το μαγαζί μέσα και έξω.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ με επίσημο προσκεκλημένο τον Γενικό Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κονταδάκη.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Χρήστος Βέττας ο οποίος και φέτος όπως και πέρυσι στάθηκε στο γεγονός ότι την πίτα την κόψανε και πάλι με πράσινο μαχαίρι τονίζοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι αυτή την φορά θα πάρει το μαχαίρι στο σπίτι του για να μην επαναληφθεί το ίδιο και την επόμενη χρονιά.

Τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του προέδρου κ. Βασιλάκου, καλωσόρισε η Γραμματέας της ΔΗΜ ΤΟ κ. Γουρζή. Χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Κονταδάκης, οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ κ.κ. Σαλμάς, Καραγκούνης και Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλας, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Βεργίνης και ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Κυριάκης.

Φωτό Λιλύ Καπόνη