Ακαρνανικά Νέα

Τις τελευταίες ημέρες έχω γίνει δέκτης έντονων παραπόνων κυρίως από γονείς μικρών παιδιών οι οποίοι αναφέρονται με τα χειρότερα λόγια στα σιντριβάνια, πίδακες νερού όπως θέλουν να τα λέμε οι αρμόδιοι, που έχουν τοποθετηθεί στην κεντρική πλατεία της Βόνιτσας.

Οι γονείς υποστηρίζουν πως ελλοχεύουν κίνδυνοι ατυχημάτων καθώς όπως αναφέρουν γύρω από τους… πίδακες νερού δεν έχει μπει κάποιο προστατευτικό κάγκελο ή έστω κάτι άλλο, έτσι ώστε τα παιδιά να μην έχουν απευθείας επαφή με τις κατασκευές.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ένα μικρό παιδί έπεσε μέσα στο σιντριβάνι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και να γλιτώσει τα χειρότερα καθώς ήταν τυχερό…

Μάλιστα ο γονέας του μικρού απευθύνθηκε στην Δημοτική Αρχή απαιτώντας να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να τοποθετηθεί κάποιο προστατευτικό γύρω από τις κατασκευές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι από την Δημοτική Αρχή.

Πέρα από τον μικρό που χτύπησε στο κεφάλι του, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ατυχημάτων. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ακόμη ένα μικρό, απόλυτα φυσικό άλλωστε καθώς η πλατεία αποτελεί τον χώρο που παίζουν κάθε βράδυ, έπεσε μέσα στην κατασκευή με το ποδήλατό του!!!

Καλό θα ήταν λοιπόν σύντομα η Δημοτική Αρχή να επιληφθεί του θέματος πριν γίνει κάτι πιο σοβαρό και τρέχουμε και δεν φτάνουμε μετά…