Ακαρνανικά Νέα

Συνεχίζονται στην Βόνιτσα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δηλώσεις για τα έργα έκανε και ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκης.

Ο Δήμαρχος τόνισε τα παρακάτω:

“Στο πλαίσιο συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο οποίο  περιλαμβάνονται  ασφαλτοστρώσεις, καθαρισμοί  τάφρων, οδοσήμανση και διάφορες άλλες σχετικές  εργασίες μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, περιλαμβάνεται και η ασφαλτόστρωση  της Ανατολικής  εισόδου της  πόλης Βόνιτσας.

Οι εργασίες  για την ασφαλτόστρωση στην ανατολική είσοδο της πόλης , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ,ήδη  πραγματοποιούνται .  Οι ενέργειες  αυτές αποτελούν  μια δέσμευση του Περιφερειάρχη  Κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ.  Θανάση Μαυρομμάτη, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά,για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους.

 Στην πορεία θα πραγματοποιηθεί και η ασφαλτόστρωση της δυτικής εισόδου της πόλης  προς Λευκάδα.Οι ενέργειες αυτές θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οδικών υποδομών του Τόπου μας, καθώς και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών μας.

 Εργαζόμαστε καθημερινά για την  διευκόλυνση των βασικών αναγκών τους, ακούγοντας και επιλύοντας τα  προβλήματά τους. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι και παρόντες τόσο στα δύσκολα, όσο και στα εύκολα. Μας χαρακτηρίζει η διάθεση για διάλογο και οι σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε χτίσει  μαζί τους και οι οποίες προκύπτουν από την χρόνια εμπειρία μας , μέσω της ενασχόλησής  μας με τα κοινά!”