Ακαρνανικά Νέα

Η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει βάλει πλώρη για μετάλλιο. Η εθνική ομάδα πόλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο κερδίζοντας εύκολα τις ΗΠΑ με 14-5 και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, αφήνοντας πίσω την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (4/8) στα προημιτελικά τον ηττημένο του αγώνα μεταξύ Σερβίας και Μαυροβουνίου όπου αν κερδίσει βλέπει κατάφατσα το βάθρο στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου ολοκλήρωσε αήττητο την παρουσία του στη φάση των ομίλων, έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και κέρδισε αυτοπεποίθηση, όμως το… κοντέρ μηδενίζει πλέον και το ματς της Τετάρτης (4/8) είναι αυτό που καθορίζει την πορεία της ομάδας στη διοργάνωση. Νίκη σημαίνει πρόκριση στην τετράδα (για δεύτερη φορά στην ιστορία του ελληνικού πόλο) και διεκδίκηση μεταλλίου, ενδεχόμενη ήττα θα καταχωρήσει το Τόκιο ως ακόμη μία χαμένη ευκαιρία

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-2, 5-2, 3-0

ert.gr