Ακαρνανικά Νέα

Γεμάτη εμπειρίες αλλά και στιγμές διάκρισης επέστρεψε η αποστολή του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας από τον αγώνα πρόκρισης για την εθνική ομάδα Optimist & Laser 4.7 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι στα Optimist συμμετείχαν οι Γιάννης Τζεφριός, Μελίνα Γκατζίνη, Γιάννης Χαμζάς και Δημήτρης Ζαχαράκης ενώ στα Laser οι Παντελής Κυρίκος και Θοδωρής Φέγγαρης. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Ζαχαράκης που μετά την προκριματική φάση, στη 2η ιστιοδρομία της οποίας κατάφερε να τερματίσει πρώτος(!), εντάχθηκε στο “χρυσό στόλο” και τελικά κατατάχτηκε στην 53η θέση ανάμεσα στους 144 αθλητές της κλάσης και μολις 4ος πλην των προερχόμενων από Αττική και Θεσσαλονίκη.

 Οι Τζεφριός, Γκατζίνη και Χαμζάς (2ος στην 7η ιστιοδρομία) τερμάτισαν στην 91η, 92η, και 112η θέση αντίστοιχα ενώ οι Φέγγαρης και Κυρίκος κατατάχτηκαν στην 60η και 71η θέση στην κλάση τους.

Συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητή για την πολύ θετική εμφάνιση στον πιο ανταγωνιστικό αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της χώρας και ευχαριστούμε θερμά την χορηγό μας AVRAMAR Α.Ε. που βοήθησε αποφασιστικά καλύπτοντας τα έξοδα της μετακίνησης!