Ακαρνανικά Νέα

Σε υψηλά σχετικά επίπεδα κυμάνθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις από το Γενικό Λύκειο της πόλης μας.

Σε μία χρονιά που οι βαθμολογίες σε όλη την χώρα κυμάνθηκαν στην μεγάλη τους πλειοψηφία κάτω απ΄την βάση των 8.500 μορίων, από το Γενικό Λύκειο της Βόνιτσας είχαμε μία πολύ καλή παρουσία σε γενικές γραμμές.

Ένα ποσοστό του 30% με 35% έχει γράψει πάρα πολύ καλά (15 από τα 45 παιδιά συνολικά) και φυσικά όλοι και όλες από αυτούς τους μαθητές θα μπορέσουν να φοιτήσουν στις σχολές των επιλογών τους που πιθανότατα θα είναι σχολές Πολυτεχνείου και Πανεπιστημίου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό κυμάνθηκε σε βαθμολογίες πάνω από την βάση αλλά όχι άριστες ενώ υπήρχαν και παιδιά που δεν τα κατάφεραν να ξεπεράσουν το όριο των 8.500 μορίων, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως όλα τελειώνουν εδώ.

Εμείς να ευχηθούμε το καλύτερο σε όλα τα παιδιά τόσο σε αυτά που κατάφεραν να πετύχουν όσο και σε αυτά που ατύχησαν. Άλλωστε τα φετινά θέματα κατά γενική ομολογία ήταν πάρα πολύ δύσκολα.