Ακαρνανικά Νέα

Σήμερα ολοκληρώθηκε η θητεία μας. Μια θητεία δύσκολη. Μια θητεία που ξεκίνησε το 2019 με τις καλύτερες προοπτικές έως ότου μπήκε το 2020!

Τι να πρωτοθυμηθώ!!! Χάνεσαι στο μέτρημα.…. Covid-19, καραντίνα, πόλεμοι, έλλειψη προσωπικού, διπλασιασμός ενεργειακού κόστους;

Παρά τις αντιξοότητες όμως, εμείς σταθήκαμε όρθιοι!!

Δεν σταθήκαμε απλά στο ύψος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία.

Φέραμε στον τόπο μας τόσα πολλά έργα! Μόλις τον τελευταίο μήνα υπογράψαμε 4 συμβάσεις με εργολάβους, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις εργασιες με τη νεα χρόνια. Επιπλέον το πρώτο δεκαπενθήμερο θα υπογραφτεί από το νέο δήμαρχο το μεγάλο έργο δίκτυο αποχέτευσης Μοναστηρακίου – Αναβάθμιση βιολογικού Βόνιτσας το οποίο το παλέψαμε, το κερδίσαμε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία 27/12/2023. Σε επόμενη ανάρτηση μου θα σας αναφέρω αναλυτικά τα έργα που παραδώσαμε καθώς και προτάσεις σε προγράμματα οπως Οχε Αμβρακικου Οχε Δ. Ελλάδος κ.α. στη νέα δημοτική αρχή.

Νιώθω λοιπόν τεράστια υπερηφάνεια για το έργο που παραδίδουμε σήμερα και ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να σταθεί και η ίδια στο ύψος των περιστάσεων, γιατί ο πήχης ειναι ήδη πολύ ψηλά…

Ήταν τιμή μου να υπηρετώ απο τη θέση αυτή τους δημότες μου όλα αυτά τα χρονια.

Ευχαριστώ όλους τους δημότες, τόσο αυτούς που μας ψήφισαν όσο και αυτούς που επέλεξαν να στηρίξουν κάποιο άλλο συνδυασμό. Εξάλλου οι περισσότεροι απο εσάς, στην μακρά πολιτική μου διαδρομή, με τιμήσατε τόσο με την ψήφο σας όσο και με τη συνεργασία σας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους και υποστηριχτές του συνδυασμού μας, για την τίμια και σκληρή μάχη που έδωσαν στις εκλογες του Οκτωβρίου.

Ευχαριστώ τους υπαλλήλους και εργάτες όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας, για την αδιάκοπη εργασία τους. Χωρίς το δικό σας λιθαράκι, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στο Δήμο μας.

Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απεριόριστη στήριξη και υπομονή που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα πω αντίο, γιατί τον τόπο μου τον αγαπώ και δεν τον εγκαταλείπω.

Δεν θα πω αντίο γιατί έχω υποχρέωση στο 49,1% που με τίμησε και με στήριξε να ασκήσω δημιουργική αντιπολίτευση, μόνο προς το συμφέρον του τόπου μου.

Δεν θα πω αντίο, γιατί το οφείλω στους υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών και στους χιλιάδες συναγωνιστές και υποστηρικτές του συνδυασμού αυτού.

Η Δύναμη Πολιτών ήταν, είναι και θα παραμείνει δυνατή, ενεργή και δημιουργική όλη την πενταετία.

Αποχωρεί απο το Δημαρχείο αλλά θα παραμείνει παντα παρούσα και δίπλα στους πολίτες.

Γιατί αν κερδίσαμε κάτι όλα αυτά τα χρόνια είναι να μπορούμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να κοιτάμε το δημότη στα μάτια.

Τέλος Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!! Ευτυχισμένο το 2024! Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα και Χαρά στα σπίτια όλων!!!

Θα αφήσω το 2023 με ένα απόφθεγμα του Θανάση Βέγγου:

«Λυπάμαι τους ανθρώπους που ενώ μπήκαν στην καρδιά μου, ξεφτυλίστηκαν στα μάτια μου!»