Ακαρνανικά Νέα

Αγαπητοί μου συγχωριανοί.

Σωστό είναι να γνωρίζετε ΌΛΟΙ τώρα για την μεγαλύτερη ενέργεια που έκανα στην θητεία μου.

Είναι σίγουρο πως δεν το ξέρετε…

Δεν το μάθατε …

Δεν το ακούσατε…

Αλλά το απολαμβάνετε το καλοκαίρι….

Ενδεχομένως ο επόμενος πόλεμος να γίνει για το νερό.

Εγώ αυτό τον πόλεμο τον έκανα πριν τρία χρόνια.

Δέχτηκα πόλεμο, τσακώθηκα και πιάστηκα στα χέρια…..(βέβαια δεν ήταν και δύσκολο βάσει χαρακτήρα)

Όπως θυμάστε κάθε καλοκαίρι μέναμε από νερό.

Η άποψη του Δημάρχου ήταν πως κάνουμε υπερκατανάλωση σαν χωριό, κλέβουμε σαν χωριό και όταν είχαμε ανάγκη για βοήθεια από την Βόνιτσα μέσω παράκαμψης που υπάρχει δεν το έκανε για αυτούς τους λόγους.

Εγώ είχα διαφορετική άποψη και του το απέδειξα, περπάτησα όλο το μήκος του αγωγού από τις δεξαμενές μέχρι την γεώτρηση Παλιαμπέλων.

Αυτά που βρήκα με τρέλαναν….

1) Πάνω από 10 παράνομες παροχές Φ 32 κιόλας κατευθείαν από τον κεντρικό αγωγό…χωρίς ρολόγια…να σπαταλάνε ανεξέλεγκτα νερό… ειδικά η μία ήταν όπως θα δείτε υγειονομική βόμβα για το χωριό.

2) Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού που έχουμε την γεώτρηση έπαιρνε πολλαπλάσιο νερό από αυτό που δικαιούται…(μισή ίντσα παροχή και του είχαν μιάμιση ίντσα παροχή…) βάσει συμφωνίας που υπάρχει με την τότε ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ και πολλές φορές όπως μου είπε…(με πατέντα που είχαν κάνει και έχοντας παράνομα κλειδί από την γεώτρηση) πότιζε απευθείας με την γεώτρηση το τριφύλλι του…με αποτέλεσμα να μην έρχεται το ανάλογο νερό στην δεξαμενή όλο το 24ωρο και να μένουμε από νερό….

                          ΤΙ ΕΚΑΝΑ....

Κατήγγειλα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τις παράνομες παροχές και έκοψα τις περισσότερες και άλλαξα την κλειδαριά και είχα μόνο εγώ κλειδί και έκοψα και κακώς το νερό από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού….

Αφού έμαθε ποιος το έκανε με πήρε τηλέφωνο. Είχαμε μια έντονη αντιπαράθεση μέσα στο κτήμα του και μου έλεγε πως τόσα χρόνια έχει αυτές τις δύο παράνομες πατέντες Ότι ο δήμος τους τις έφτιαξε… Ο δήμος του είχε δώσει κλειδί από την πόρτα και ποιος είμαι εγώ που θα τα αλλάξω αυτά…..

Κατάλαβε ποιος είμαι όταν τον άφησα δύο μέρες χωρίς νερό μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία για να πάρει αυτό που δικαιούται και όλο το χωριό να πάρει αυτό που έχει ανάγκη….

Σε αυτές τις δύο μέρες που δεν του έδωσα νερό ούτε να ποτίσει τα ζώα του και κουβαλούσε νερό με πήρε τηλέφωνο συγγενής του ιδιοκτήτη και τυχαίνει και συγγενής δικός μου και μου είπε θα σου κόψω τα χέρια και τα πόδια αν ξανά πατήσεις στο χωράφι, θα σας γκρεμίσω την γεώτρηση, θα βουλώσω την τρύπα και αν έρθω στα Παλιάμπελα θα σε @@@@ και σένα και όλο το χωριό….

Αυτά όπως μου τα είπε τα κατήγγειλα στην αστυνομία με μάρτυρα αυτόν που είχα μέσα στο αυτοκίνητο….

Όλος τυχαίως συγγενείς του συγκεκριμένου κυρίου ήταν και ξανά είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του δημάρχου….

Αναρωτιέμαι με ποιανού πλάτες τα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια…

ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ….

Στο χέρι σας είναι τι θα ψηφίσετε την Κυριακή

Έχετε και εσείς ευθύνη για την επόμενη μέρα….

Ψηφίστε ανάλογα….

ΡΟΥΣΟΣ ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΌ

ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΆΣΗ ΚΑΣΟΛΑ