Ακαρνανικά Νέα

Συνεχίζεται μέχρι 20 Σεπτεμβρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Θεσσαλία από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Με ανάρτηση που έκαναν οι αρμόδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησαν όλους όσους μέχρι τώρα έχουν συνεισφέρει και συγκεκριμενοποίησαν τα είδη που πρέπει να συγκεντρώνονται από εδώ και πέρα και μέχρι την 2οη Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

“Μετά από επικοινωνία του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας με τις αρμόδιες αρχές στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, ενημερωθήκαμε ότι οι κυριότερες ανάγκες που έχουν είναι:”Μετά από επικοινωνία του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας με τις αρμόδιες αρχές στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, ενημερωθήκαμε ότι οι κυριότερες ανάγκες που έχουν είναι:

– Είδη καθαριότητας και απολύμανσης (απορρυπαντικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά, σκούπες, φαράσια, γάντια, μάσκες κτλ)

-Είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, πάνες ενηλίκων, μωρομάντηλα κτλ)

O Δήμος Ακτίου Βόνιτσας μέσω του Κέντρου Κοινότητας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να συγκεντρώνει βοήθεια για τους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και συνεχίζουμε την συγκέντρωση ειδών μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου!!

Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.”