Ακαρνανικά Νέα

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα εκλεγεί το προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην συνεδρίαση που θα γίνει δια ζώσης στις 19.00 στον πολυχώρο ΛΑΙΣ της Βόνιτσας.

Δειτε παρακάτω την πρόσκληση:

Βόνιτσα 29/12/2023

Αρ. Πρωτ. 21514

ΠΡΟΣ

  1. Δήμαρχο, κ. Αθανάσιο Ελ. Κασόλα
  2. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής»

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου στο πολιτιστικό κέντρο ΛΑΙΣ στην Βόνιτσα (όπως ορίστηκε με την αριθ. 219/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00  σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87).

Ο προεδρεύων σύμβουλος

Απόστολος Πέρλης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο κύριος Παξινός.

Μαλιστα έχει ήδη ετοιμαστει ο χώρος του ΛΑΙΣ για να γίνονται εκεί από εδώ και πέρα και δια ζώσης τα Δημοτικά Συμβούλια.

Σε ότι αφορά τους ορισμούς των Αντιδημαρχων, χθες 29 Δεκεμβρίου έγινε συνάντηση της Δημοτικής ομάδας “ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ” όπου και φυσικά συζητήθηκε και αυτό το θέμα.

Παντως αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των …εκλεκτών αν και δεν χρειάζεται και ιδιαιτερη φαντασία για να καταλάβουμε ποιοι θα αναλάβουν.

Αλλη μια πληροφορία που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ότι Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου θα αναλάβει άτομο που δεν θα έχει και χρέη Αντιδημάρχου. Εκτός και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή….