Ακαρνανικά Νέα

«Τι ομορφιά! Μη δίνεις σημασία σε όσους σε επικρίνουν απλώς για να σε επικρίνουν».

Σχολείο… τέλος για τη σέξι δασκάλα Yeimmy Ilias Isaza. Η γυναίκα από την Κολομβία που μετρά περισσότερους από 393.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να απολύθηκε όταν οι υπεύθυνοι στο σχολείο όπου εργαζόταν είδαν τις πικάντικες φωτογραφίες της στο Instagram.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με το να πιστεύεις σε εσένα, αλλά και με το να εργάζεσαι για τον εαυτό σου», έγραψε η Isaza κάτω από μια φωτογραφία της με ένα μεταλλικό χρυσό μπικίνι και ένα δαντελένιο ρούχο.

Είναι μία από τις πολλές σχετικές φωτογραφίες που αναρτά η πρώην εκπαιδευτικός. Σε άλλη ποζάρει με στενά φορέματα, μικροσκοπικά μπικίνι και μεταξένια εσώρουχα.

Και παρόλο που λέει ότι ήταν πετυχημένη ανάμεσα στους μαθητές της στη σχολική αίθουσα, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η Κολομβιανή με τις σέξι αναρτήσεις της προκάλεσε αντιδράσεις στο σχολείο της.

Από το σχολείο της γνωστοποιήθηκε ότι οι online φωτογραφίες της «δεν συνάδουν» με τις πολιτικές στον χώρο εργασίας της και έτσι… έπρεπε να πάρει πόδι.

Όμως η εκδίωξή της από τη διδασκαλία προκάλεσε κατακραυγή στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές της να θεωρούν ότι οι φωτογραφίες ότι περισσότερο εμπνέουν παρά προκαλούν.

«Τι ομορφιά! Μη δίνει σημασία σε όσους σε επικρίνουν απλώς για να σε επικρίνουν», έγραψε κάποιος.

«Νομίζω ότι η ζήλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά της εποχής μας», ανέφερε ένας άλλος υποστηρικτής.

Μετά την απόλυσή της, η Isaza λέει ότι είναι «καλά» και έχει βρει μια καινούργια δουλειά.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη δασκάλα που δέχεται πυρά για τις σέξι αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Τον περασμένο Αύγουστο, η δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στο Νιου Τζέρσεϊ, Roxsana Diaz, δέχτηκε επίθεση από γονείς και από σχολιαστές στο διαδίκτυο για τα «ακατάλληλα» ρούχα και τις σέξι πόζες στην τάξη.

Και η Patrice Brown, δασκάλα από την Ατλάντα στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, το 2016, είχε γίνει viral για τις φούστες και τα φορέματα που φορούσε στην τάξη. Η 33χρονη δήλωσε πρόσφατα στη New York Post ότι συνεχίζει να φορά ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της, παρόλο που απολύθηκε από τη θέση της το 2021 όταν τα αφεντικά της ανακάλυψαν τις εικόνες της.

«Οι καθηγητές συχνά δέχονται μπούλιγκ από τους διευθυντές, τους γονείς, άλλους καθηγητές και μαθητές. Δεν θα έπρεπε να εστιάζουμε σε αυτά που φορούν οι καθηγητές. Θα έπρεπε να εστιάζουμε στα παιδιά», τόνισε.

newsbeast.gr