Ακαρνανικά Νέα

Πριν κάποιους μήνες ολοκληρώθηκε το έργο που αφορούσε την ανάπλαση της παραλίας της Βόνιτσας.

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία το έργο παραδόθηκε και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, είτε αυτό αρέσει σε ορισμένους είτε όχι.

Αν παρατηρήσετε τα πλακάκια της παραλίας θα δείτε πως στις άκρες της είναι ροζ χρώματος (προς την μεριά της θάλασσας).

Αυτό έγινε καθώς υπάρχει η πρόβλεψη το συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας να χρησιμοποιείται ως ποδηλατόδρομος!!!

Φυσικά όπως θα δείτε στις φωτό που δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο κομμάτι μόνο ως ποδηλατόδρομος δεν χρησιμοποιείτε καθώς επί μονίμου βάσεως εκεί παρκάρουμε όλοι και όλες μας τα αυτοκίνητά μας και τα μηχανάκια μας.

Μάλιστα για τους γνωρίζοντες της Βόνιτσα, το παρκάρισμα στην παραλία απαγορεύεται εδώ και χρόνια αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν.

Πριν δύο μήνες οι καταστηματάρχες της παραλίας είχαν ζητήσει με έγγραφό τους στην δημοτική αρχή να τους επιτραπεί να τοποθετήσουν στο πεζοδρόμιο απέναντι από τα μαγαζιά τους τραπεζοκαθίσματα λέγοντας μάλιστα πως αυτό θα απέτρεπε και όλους μας να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια μας στο συγκεκριμένο σημείο.

Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που έγινε η αίτηση προς το Λιμενικό Ταμείο και ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Μέχρι να ληφθεί λοιπόν κάποια απόφαση. Μέχρι να κλείσει η παραλία για τα αυτοκίνητα. Μέχρι η Αστυνομία αποφασίσει επιτέλους να βάλει μία τάξη. Μέχρι, μέχρι, μέχρι, τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια μας θα παραμένουν παρκαρισμένα εκεί…