Ακαρνανικά Νέα

Επιστροφή στο …σπίτι και στην ομάδα που τον ανέδειξε για τον Δημήτρη Κούτσικο, ο οποίος είναι και επίσημα από σήμερα και πάλι παίκτης του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες το AKARNANIKANEA.GR, ο αγαπημένος σε όλους μας «Μπούκιος» έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας και θα συνεχίσει την μεγάλη του καριέρα στην Βόνιτσα, την πόλη όπου μεγάλωσε.

Ο Κούτσικος θα είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, απέναντι στον ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ, ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την περαιτέρω πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Κούτσικος γεννήθηκε την 1/4/84, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ (1998-01) από όπου μετεγγράφηκε στους ερασιτέχνες τις ΑΕΚ και μετά από μία τριετία, το 2004, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Επόμενοι προορισμοί ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ, ο ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ όπου και αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια.