Ακαρνανικά Νέα

Υπερήφανους για ακόμη μία φορά μας έκανε ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ο οποίος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Αίγυπτο κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο σηκώνοντας 483 κιλά!!!, εξασφαλίζοντας με την εμφάνισή του και το εισιτήριο για την παραολυμπιάδα του 2024 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα ο Μητσάρας στην κατηγορία των 54 κιλών στην άρση βαρών σε πάγκο, εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο σύνολο, πήρε και την τρίτη θέση βάση επίδοσης σηκώνοντας 165 κιλά!!!

Μετά την επιτυχία του ο Δημήτρης Μπακοχρήστος τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα παρακάτω:

“Ο πρώτος αγώνας για το νέο έτος 2024 τελείωσε με επιτυχία κατακτώντας τρείς στόχους, την είσοδο στην λίστα πρόκρισης για το Παρίσι, την 3η θέση στην επίδοση και την 1η θέση στο σύνολο στο Para Powerlifting World Cup.

Ευχαριστώ την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ επίσης και τον προπονητή Xristos Trifillis και την Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό που στηρίζει το σύλλογο μας Ακμων Ιωαννινων και την προσπαθειά μας.”

Από την πλευρά του ο προπονητής Χρήστος Τριφύλης δήλωσε τα εξής:

Πιστός στο ραντεβού του με το βάθρο ο Dimitris Mpakoxristos. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σύνολο με 483 κιλά και την τρίτη θέση βάση επίδοσης σηκώνοντας 165 κιλα στην κατηγορία των 54 κιλών που του δίνει την πρόκριση για το Παρίσι!!!!

Συνεχίζουμε δυνατά !!!!