Ακαρνανικά Νέα

Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφεται στην περιοχή της Παλαίρου του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με τη δημοτική αρχή να απευθύνει έκκληση τήρησης των μέτρων ενώ προγραμματίζεται και διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων την προσεχή Παρασκευή.

Η ανακοίνωση για τα τεστ 

Στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας οι Κ.Ομ.Υ Αγρινίου θα διενεργήσουν Rapid test Covid-19 την Παρασκευή 5/11/2021 στην Πάλαιρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Σπύρος Αχείμαστος», από 9.30 έως 13.30.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας ΑΥΣΤΗΡΑ τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον ΑΜΚΑ τους, διευκολύνοντας το έργο των Κ.Ομ.Υ (Κινητών Ομάδων Υγείας).

Σημειώνεται πως η προσέλευση των ανήλικων μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που αυτοί συνοδεύονται από άλλον ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με Υπεύθυνη Δήλωση από το gov.gr ή με Υπεύθυνη Δήλωση του ν.105, επικυρωμένη από το ΚΕΠ.