Ακαρνανικά Νέα

Ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Όχι στην μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα, διοργανώνουν οι Σύλλογοι «Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας» και «Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση» σε συνεργασία με το τοπικό Εργατικό Κέντρο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μπροστά από τα Δικαστήρια στην παραλία της Πρέβεζας, την προσεχή Κυριακή, 12 το μεσημέρι. Ομιλητής είναι ο Γιάννης Πανούσης, ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Το Πανεπιστήμιο του μέλλοντος: Περιφερειακό Εκπαιδευτικό δίκτυο». Ακολούθως τον λόγο θα πάρει ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Αυδίκος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και η Πρέβεζα: Ένας δεσμός με προοπτικές».

Μεταξύ των άλλων πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνουν στους βουλευτές Πρέβεζας και Άρτας, στον περιφερειάρχη Ηπείρου, στους επικεφαλής των Δημοτικών και Περιφερειακών Παρατάξεων Άρτας και Πρέβεζας, καθώς επίσης στους φορείς και πολίτες των δυο νομών.

ertnews.gr