Ακαρνανικά Νέα

Απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν οι γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών τους που είναι ηλικίας από 5 έως 11 ετών θα δώσουν αύριο οι κυρίες Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου.

Η ενημέρωση θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, 14ης Δεκεμβρίου, ζωντανά από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο και διοργάνωσε την εκδήλωση. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα. Μαρία Θεοδωρίδου και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κα. Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους».

Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ως και σήμερα, Δευτέρα 13/12, στη φόρμα που βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο.
Πώς θα παρακολουθήσετε την ενημέρωση

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube στο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=OqEMp_C-4EE.

Η μετάδοση θα γίνει και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook: https://www.facebook.com/MinEduGR.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.

Πηγή: iefimerida.gr