Ακαρνανικά Νέα

*Γράφει ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφθώ τον Αστακό, την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου.
Συναντήθηκα με τον δήμαρχο κ. Τριανταφυλλάκη, με τον οποίον είμαστε συνάδελφοι, και του εξέθεσα τις βασικές αρχές και θέσεις της υποψηφιότητάς μου για τον τόπο μας.

Έπειτα, επισκέφθηκα το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού και συζήτησα θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης με τον διοικητή κ. Ιωάννη Μπέσσα. Η Αστυνομία είναι η εσωτερική φρουρά της Ελληνικής Δημοκρατίας και τους ευχαριστούμε θερμά.
Ακολούθησε επίσκεψή μου στις γειτονιές του Αστακού, όπου συνομίλησα με δεκάδες πολίτες. Με θλίψη διαπίστωσα ότι στον Αστακό συμβαίνει ότι και στα υπόλοιπα μέρη της περιοχή μας. Οι Νέοι μας συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό ματαιωμένοι και απογοητευμένοι. Αυτό είναι μια τεράστια πληγή.
Επίσης, επισκέφθηκα καταστήματα της περιοχής και ανέπτυξα τις βασικές θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όσον αφορά στη φορολογία: 1. η εφαρμογή επίπεδου φόρου flat tax 15% σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, 2. η μείωση του ανώτατου συντελεστή ΦΠΑ στο 15%, 3. η απόσυρση κάθε φόρου που επιβάλλεται σε μη-εισόδημα και 4. η έκπτωση όλων των δαπανών από το φορολογητέο εισόδημα. Όλα τα ανωτέρω θα καταστήσουν τη φοροδιαφυγή ασύμφορη, θα εντάξουν την παραοικονομία στο ΑΕΠ και θα εκτινάξουν την οικονομία. Η σημερινή φορολογία είναι υπέρμετρη.
Επιπλέον, ανέπτυξα τις θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στον τομέα της ασφάλειας και δημόσιας τάξης, για μηδενική ανοχή στο έγκλημα και αυστηροποίηση στις ποινές των κατ’ εξακολούθηση κακοποιών.
Πολλοί κάτοικοι του Αστακού μου δήλωσαν ότι είναι απογοητευμένοι από τα μεγάλα κόμματα και ότι σκέφτονται να ψηφίσουν «μικρά κόμματα». Θα ήθελα να τους ενθαρρύνω να μελετήσουν τις θέσεις Κοινής Λογικής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, που φιλοδοξεί να εκφράσει τον πατριωτικό φιλελεύθερο χώρο στη Βουλή των Ελλήνων. Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσουμε σε πολλά.

*Ο Λεωνίδας Παλαιοδήμος είναι ιατρός-παθολόγος, επίκουρος καθηγητής νοσοκομειακής ιατρικής, αξιωματικός της ΠΑ εα και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
www.leonidaspalaiodimos.gr
@LeonPalaiodimos