Ακαρνανικά Νέα

«Στηρίζουμε τον θεσμό των λαϊκών αγορών που αποτελεί ανάχωμα στην ακρίβεια και στήριγμα των εισοδημάτων παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών»

Στη λαϊκή αγορά της Λευκάδας βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες.
Ο κ. Καββαδάς συνομίλησε στους πάγκους με τους πωλητές, άκουσε τα προβλήματα και συζήτησε τρόπους και μέσα βελτίωσης της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς. Εξήρε το θεσμό των λαϊκών αγορών, τονίζοντας ότι υπηρετεί τις μικρομεσαίες τάξεις, αφού στέκεται ως ανάχωμα στην ακρίβεια προσφέροντας άριστης ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές, αλλά και τους αγρότες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες.
Τόνισε ότι ο θεσμός πρέπει τακτικά να εκσυγχρονίζεται και να μην μένει πίσω, αλλά να συνεχίσει να αποτελεί στήριγμα τόσο για το εισόδημα των μικρών παραγωγών και εμπόρων, όσο και των πολιτών, και δεσμεύθηκε ότι θα είναι στο πλευρό των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών για να στηρίξει τα αιτήματα και τις ανάγκες τους που θα δώσουν ώθηση στο θεσμό.