Ακαρνανικά Νέα

Υποκλίνομαι ταπεινά στο μεγαλείο ψυχής των συμπολιτών μας. Απ το οικονομικό υστέρημα αλλά από πλεόνασμα ψυχής και ανθρωπιάς, συγκεντρώθηκαν αγαθά που θα ανακουφίσουν, έστω για λίγο, τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια που υποφέρουν. (Αλεξάνδρα Θαλασσινού ,ανταποκριθήκαμε στην έκκλησή σου).

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Όπως και τις πιστές συνεργάτιδες στο Σύλλογο Δέσποινα (Πέπη) Νουβάκη , Βάσω Νταλταγιάννη , Άννα Περδικάρη αλλά και τους εθελοντές μας Αθανασία Χαραλάμπους και Παναγιώτης Μιχαλάτος που δούλεψαν ακούραστα και χωρίς σταματημό.

Ευχαριστώ τις Σχολικές επιτροπές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, εκπροσωπούμενες από τους Προέδρους τους Παναγιώτα Πανταζή και Φώντα Καούρα , τη δημοτική παράταξη “Συμφωνία Ελπίδας” δια του επικεφαλής της κ. Δημήτρης Μασούρας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Βόνιτσας στο προσωπο του Προέδρου Κώστα Ζαφειρούλη ,την ΑΚΑ ΚΟΙΝΣΕΠ και τους εργαζόμενους του Μarket in για την πολύπλευρη στήριξή τους.

Και,βέβαια, ευχαριστώ τη μεταφορική εταιρία Λύτρας-Περδικάρης για τη δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ευχόμενοι να μην ξανά χρειαστεί κάτι ανάλογο , λέμε ότι πάντα θα είμαστε στο δρόμο του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης γιατί πιστεύουμε πως Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.

Με σεβασμό

Ευθύμης Μυλωνίδης

Πρόεδρος συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Βόνιτσας