Ακαρνανικά Νέα

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, προς την εταιρεία “ΑVRAMAR ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε” για τη δωρεά ποσού 22.500 ευρώ και προς την εταιρεία “ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Α.Ε” ποσού 7.000 ευρώ για την αγορά απορριμματοφόρου , με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου μας στην καθαριότητα.

Η πολύτιμη προσφορά του οχήματος αυτού θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες αποκομιδής απορριμμάτων του δήμου μας και θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των Δημοτών μας ,ως προς τη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο, η Τοπική Αυτοδιοίκηση επικροτεί τη διάθεση αλληλεγγύης και προσφοράς , ώστε μπορέσει να ανταποκριθεί με επάρκεια σε μια από τις πρωταρχικές της αρμοδιότητες , η οποία είναι η διατήρηση ενός καθαρού και βιώσιμου περιβάλλοντος. Μέριμνά μας , η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας και η προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο συνιστά όχι μόνο το χώρο μέσα στον οποίο κινούνται και διαβιούν οι άνθρωποι, αλλά και το χώρο από τον οποίο αντλούν πολύτιμους πόρους για την καθημερινή τους δράση και επιβίωση.

✓Δύναμη Πολιτών ,Συνεχίζουμε για ένα Καλύτερο Αύριο!✓