Ακαρνανικά Νέα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο ΔΑΚ Βόνιτσας η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με την παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνός.

Το παρών στην εκδήλωση πέρα από τους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και τις οικογένειες τους, έδωσε και πλήθος κόσμου αλλά και επίσημων.

Ανάμεσα τους ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαθανασής,  ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς,  ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαθανασίου, ο Αντιπεριφερειαρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Δημητρογιαννης και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γούδας.

Ο Μητροπολίτης δώρισε στον νεοεκλεγέντα Δημαρχο κ. Κασόλα μια εικόνα του Αγίου Αθανασίου ευχόμενος του καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.

Από την πλευρά του ο κ. Κασολας τόνισε μεταξυ αλλων ότι θα είναι Δημαρχος για όλους τους Δημότες και ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους πολιτες για την ψήφο τους. Τόνισε επίσης ότι όσα έργα της προηγούμενης Δημοτικής αρχής προάγουν την ανάπτυξη θα συνεχιστούν κανονικά ενώ κάποια άλλα θα σταματήσουν αν δεν τηρούν τα κριτήρια.

Φώτο Βασιλική Καπώνη