Ακαρνανικά Νέα

Δεν είναι λίγοι οι άντρες θαυμαστές που της ζητούν να τους «συλλάβει».

Μια σέξι αστυνομικός κάνει θραύση στο TikTok. Η γυναίκα από την Αριζόνα έδωσε μάλιστα απάντηση σε εκείνους που αμφισβητούν ότι κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα, λέγοντας ότι είναι πολύ όμορφη για να είναι στην αστυνομία και να καταπολεμά το έγκλημα.

Η TikToker, γνωστή ως Kimberly, μοιράστηκε αρκετά βίντεο – απάντηση, στα οποία εμφανίζεται με τη στολή της. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο και μετρά 4 εκατομμύρια views, φαίνεται η ίδια να παίρνει διάφορες εκφράσεις σχετικά με ένα σχόλιο που έλεγε: «Δεν είσαι πραγματική αστυνομικός». Στη συνέχεια φαίνεται να κάθεται στο υπηρεσιακό όχημα με ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

«Οι άνθρωποι μπορούν να εργάζονται στις υπηρεσίες αυτές και να είναι όμορφοι», σχολίασε κάποιος.

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Kimberly απάντησε σε όσους λένε ότι «είναι πολύ καυτή για να είναι αστυνομικός». «Αν το να είσαι πολύ καυτή για να είσαι αστυνομικός γίνει παράνομο», έγραψε στο κλιπ που τη δείχνει στο περιπολικό.

Κι ενώ δεν αποκαλύπτει πού εργάζεται στο TikTok, σύμφωνα με τη New York Post εργάζεται ως βοηθός σερίφη εδώ και έναν χρόνο. Μια ανάρτηση στο Facebook αποκαλύπτει ότι η καριέρα της ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 μετά την αποφοίτησή της από την ακαδημία Western Arizona Law Enforcement Training.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να γίνει αστυνομικός, η Kimberly είπε: «Πάντα ήθελα και υποσχέθηκα στον παππού μου πριν πεθάνει ότι θα το έκανα».

Δεν είναι λίγοι οι άντρες θαυμαστές που της ζητούν να τους «συλλάβει»…

newsbeast.gr