Ακαρνανικά Νέα

Λοιπόν κάτω από αυτήν την καρτούλα μπορείτε άνετα να βάλετε λαικ, ουαου κ καρδούλα….όμως ΠΡΟΣΟΧΗ στις δημοτικές εκλογές στις 08 Οκτωβρίου στο όνομά μου θα βάλετε σταυρό , μην αρχίσετε τις καρδιές κ τα ουάου. Το ξέρω πως θα είναι δύσκολο να μην το κάνετε αλλά προσπαθήστε να συγκρατηθείτε!!

Δε χρειάζεται να πω εάν είμαι παντρεμένη, εάν έχω πτυχία κ.α. Αυτό που θέλω να γνωρίζετε για μένα είναι πως όποια κ αν είναι η ερώτηση σας, η απάντησή μου θα είναι: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Εάν με εμπιστευτείτε και με σταυρώσετε (δεν εννοώ κυριολεκτικά) θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου ο τόπος μας να πάει ένα βήμα παρακάτω!!

Εγώ ως κάτοικος της περιοχής αυτής θα ήθελα:

*Μια πόλη καθαρή ( σε κάθε γειτονιά τα σκουπίδια είναι περισσότερα από τους δημοτικούς συμβούλους)!!

*Μια πόλη που θα στέκεται με σεβασμό απέναντι στα άτομα με αναπηρία κ στην οποία πόλη οι γονείς των παιδιών αυτών θα μπορούν να απολαμβάνουν με τα παιδιά τους τα αυτονόητα!

*Μια πόλη όπου θα φροντίζει τα ζώα της κ θα τους φέρεται με σεβασμό όπως τους αξίζει!

* Μία πόλη όπου τα σχολικά συγκροτήματα θα είναι ασφαλή και όμορφα. Τα περισσότερα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής μοιάζουν με σωφρονιστικά ιδρύματα παλαιότερων εποχών!

*Μια πολη με παιδικές χαρές φιλικές προς τα παιδιά μας! Οι ήδη υπάρχουσες είναι κινητές βόμβες, ανά πάσα στιγμή μπορεί το οποιοδήποτε παιδί να τραυματιστεί. Οτιδήποτε χαλάει παραμένει χαλασμένο… τα τελευταία χρόνια έχουν αφεθεί στην τύχη τους παρόλο που φιλοξενούν δεκάδες παιδιά!Επίσης παιδικές χαρές για άτομα με αναπηρία, έχετε σκεφτεί ποτέ πως παιδιά με κινητικά προβλήματα δεν μπορούν να διασκεδάσουν στις παιδικές χαρές όπως τα δικά μας;

* Μια πόλη με ισότιμη μεταχείριση των πολιτών ανεξαρτήτου παρατάξεως…ο δήμος της κάθε περιοχής οφείλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων των πολιτών και όχι μονομερώς!

* Μια πόλη στην οποία θα υπάρχει κοινωνικό παντοπωλείοκαι φαρμακείο για άτομα που το έχουν ανάγκη. Οι εποχές είναι δύσκολες για πολλούς ανθρώπους και χρειάζεται να σταθούμε ως κοινωνία δίπλα τους!

* Μια πόλη με δανειστική βιβλιοθήκη, με κινηματογράφο, με πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα προάγουν το πνεύμα το δικό μας και των παιδιών μας!!

Μπορώ να γράψω πολλά, πάρα πολλά ακόμη που θα ήθελα να έχει ο τόπος που ζω και δεν έχει!

Για αυτά και για άλλα τόσα θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Όλοι μας αξίζουμε μια καλύτερη πόλη κ μια καλύτερη κοινωνία …γιατί όπως είπα στην αρχή όποια κ να είναι η ερώτηση, η δική μου απάντηση θα είναι πάντα Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Υ.Γ και αν δεν θέλετε να με ψηφίσετε για την ομορφιά μου, ψηφίστε με για το χιούμορ μου!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με Sozos Vasilis !!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ με ΟΡΑΜΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!