Ακαρνανικά Νέα

Οι δηλώσεις για τους ιππικούς αγώνες ξεκινούν από σήμερα 08/08/2022 έως και 03/09/2022. Την ημέρα των αγώνων καμία δήλωση δεν θα γίνει αποδεκτή!! Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον έχουν κάνει την δήλωσή τους τηλεφωνικά για να μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει την μέρα εκείνη να περάσουν από την γραμματεία να καταβάλουν το ποσό των 10€ για κάθε άλογο, να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση που θα διατίθεται εκεί και να παραλάβουν τον αριθμό ο οποίος θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ευδιάκριτο σημείο του σώματος του αναβάτη.

Ο οποιοσδήποτε δεν τηρήσει την παραπάνω διαδικασία ΔΕΝ θα γίνει αποδεκτός στην γραμμή εκκίνησης!!
Τηλέφωνα δηλώσεων: 6988222092,
6975575620 (15:00μμ-18:00μμ)
6984960185 (15:00μμ-18:00μμ)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

1) Δικαίωμα συμμετοχής στους ιππικούς αγώνες έχουν τα Ελληνικά Γιωργαλίδικα άλογα, τα άλογα εισαγωγής αλλά και τα ημίαιμα άλογα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία κατηγορίας είναι η συμμετοχή 4+ αλόγων.

2) Απαγορεύονται αυστηρώς οποιουδήποτε είδους βοηθήματα! ( Ιγκλες-Κουστεκια, Βαρίδια, Μάρτινγκαλ κ.α). Να αναφερθεί οτι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος πριν την γραμμή εκκίνησης!

3) Η χρήση σέλας και χαλιναριού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!

4) Ο αναβάτης θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει όλη την παραπάνω διαδικασία δήλωσης σωστά για να γίνει αποδεκτός.

5) Ο αριθμός θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ευδιάκριτο σημείο του σώματος του αναβάτη.

6) Οι αναβάτες με τα άλογά τους για τα πρώτα 20 μέτρα μετά την γραμμή εκκίνησης έχουν το δικαίωμα οποιουδήποτε βηματισμού. Από εκεί και μετά θα πρέπει να πλαγιοτροχιάζουν αλλιώς ακυρώνονται.

7) Οποιοδήποτε άλογο για τον οποιοδήποτε λόγο ΄΄χαλάσει΄΄ τον βηματισμό του κατά την διάρκεια της κούρσας ο αναβάτης είναι υποχρεωμένος να το σταματήσει αλλιώς θα τιμωρηθεί με ποινή 1 έτους με αποκλεισμό από τους επόμενους αγώνες.

8 ) Οποιοσδήποτε προκαλέσει φασαρία, θίξει άτομα και γενικώς δημιουργήσει πρόβλημα στην όλη εκδήλωση η τιμωρία θα είναι ο αποκλεισμός από οποιαδήποτε δραστηριότητα του Συλλόγου για 2 έτη έως και οριστικά αναλόγως τις πράξεις του και την απόφαση του Δ.Σ.

9) Η όλη εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00πμ με την παρουσίαση χωρίς καμία καθυστέρηση γι’ αυτό παρακαλούμε να είστε συνεπείς!

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Ιππικού Ομίλου Βόνιτσας.