Ακαρνανικά Νέα

Λαϊκά τραγούδια περιείχε το στικάκι που κράδαινε έξω από τα δικαστήρια την περασμένη Τετάρτη και το οποίο παρέδωσε στις Αρχές η αυτοπροδιοριζόμενη ως πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, Κωσταντίνα Καρατζιώτη, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Ντίνα Καρατζιώτη παρουσιάστηκε στα δικαστήρια προκειμένου να καταθέσει βίντεο μέσα από τον οίκο ανοχής που διατηρεί στα οποία, όπως υποστήριζε φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη ενώ ανέφερε πωςτην «εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Σύμφωνα με τη γυναίκα δεν ήταν το πρώτο κορίτσι που έφερνε ο 53χρονος στον χώρο που διατηρεί.

Απαντώντας δε στο πώς άφηνε να γίνονται τέτοια πράγματα στην επιχείρηση που διατηρεί, η ίδια απάντησε ότι τις στιγμές που γινόταν αυτό, εκείνη απουσίαζε.

«Ήρθα να καταθέσω για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα. Έφερνε και άλλα παιδιά» έλεγε η Ντίνα Καρατζιώτη.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, το USB δεν είχε παρά λαϊκά τραγούδια και κανένα στοιχείο δε βρέθηκε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

newsbeast.gr.