Ακαρνανικά Νέα

Προανακριτική έρευνα ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από την καταγγελία της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού μαστροπείας στον Κολωνό, για επίθεση σε βάρος της μέσα στο σπίτι της θείας της όπου διαμένει σε περιοχή εκτός Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταγγελία έγινε χθες Δευτέρα (3/4) από τη θεία της ανήλικης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της. Η 12χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ένας άγνωστος άντρας εμφανίστηκε στο σπίτι της θείας της, ενώ εκείνη ήταν μόνη της και αποπειράθηκε να της επιτεθεί με μαχαίρι. Το ανήλικο κορίτσι είπε ακόμη ότι επειδή γνωρίζει κάποια πολεμική τέχνη κατάφερε να απωθήσει τον δράστη, ο οποίος την τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαβίβασε το υλικό στον αρμόδιο εισαγγελέα του νομού όπου ζει σήμερα το κορίτσι με τη θεία της, ενώ δεν αποκλείεται (σ.σ. εάν κριθεί ότι εξυπηρετεί την έρευνα) η δικογραφία που σχηματίστηκε να συσχετιστεί με τη δικογραφία που χειρίζονται οι Εισαγγελείς Ανηλίκων στην Αθήνα για την υπόθεση της μαστροπείας.

Το ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει η αστυνομική έρευνα είναι εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να τρομοκρατήσει την ανήλικη για να μην καταθέσει στις Αρχές σε βάρος του. Να σημειώσουμε τέλος ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητο να υπάρχει αστυνομική φύλαξη στο σπίτι που διαμένει η 12χρονη.

newsunique.gr