Ακαρνανικά Νέα

118 κρούσματα καταγράφηκαν στην Αιτωλοακαρνανία από τον ΕΟΔΥ από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 του μηνός και από αυτά τα 21εντοπίστηκαν στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο είχαμε εννέα κρούσματα στην Βόνιτσα, έξι στην Πάλαιρο, τέσσερα στο Μοναστηράκι και από ένα σε Κατούνα και Πογωνιά.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, τα κρούσματα ήταν 47 και η κατανομή τους: 19 Αγρίνιο, 13 Ναυπακτο, τρία στην Πάλαιρο, από δυο σε Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Μύτικα και απο ένα σε Κατούνα, Μεσολόγγι, Γουριά, Αιτωλικό, Μοναστηράκι και Αντίρριο.

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου τα 32 κρούσματα κατανέμονται: Δεκα στο Αγρίνιο, έξι στη Ναύπακτο, πέντε στη Βόνιτσα, τρια στο Μοναστηράκι, δυο στη Γαβαλού και από ένα σε: Θέρμο, Πογωνιά, Καινούργιο, Νιοχώρι, Παραβόλα και Αμφιλοχία.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, τα 39 κρούσματα, κατανέμονται ως εξής: Είκοσι στο Αγρίνιο, από τέσσερα στο Αιτωλικό και το Νιοχώρι, τρία στην Πάλαιρο, απο δύο σε Βόνιτσα και Ναύπακτο και απο ένα σε Θέρμο, Μεσολόγγι, Καινούργιο και Μύτικα.