Ακαρνανικά Νέα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε με 6-1 του ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Το παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα των Χατζάρα – Κονιδάρη καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Μάλιστα ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ήταν η ομάδα που στα πρώτα 10 λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα. Αλλά μέχρι εκεί…

Από το 15ο λεπτό στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ. Στο 15’μετά από μπαλιά του Φέτση ο Μπατμας έστειλε την μπάλα άουτ και στο 17’ μετά από σέντρα του Μπατμά, ο Κυριακίδης αυτή την φορά, δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα και πάλι άουτ. Το 1-0 για την ομάδα μας ήρθε στο 24΄ όταν μετά από σέντρα του Μπατμά ο Σταύρου με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Στο 36’ ο κορυφαίος της αναμέτρησης Μπατμάς, με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από κάθετη του Ορφανού έκανε το 2-0 και στο 41’ ο Σταύρου παίρνοντας το …ριμπάουντ μετά από σουτ του Φέτση διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 του πρώτου ημιχρόνου έκανε ο Φέτσης στο 45ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κατέβασε στροφές, αλλά και πάλι δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει άλλα δύο τέρματα. Στο 51’ ο Μπατμάς με πλασέ έκανε το 5-0, για να μειώσει με κεφαλιά στο 57ο λεπτό ο Καρέλης σε 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 66ο λεπτό ο Μπατμάς και πάλι μετά από κάθετη μπαλιά του Μπουρδούβαλη.

Αναμφίβολα με την σημερινή του εμφάνιση ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ κατέθεσε τα …διαπιστευτήρια του ενοψει της νέας σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας θα ριχθεί στην μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (ΧΑΤΖΑΡΑΣ – ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Κ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (61’ ΣΠΑΝΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΦΕΤΣΗΣ (59’ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ (59’ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ (50’ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ).

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε και ο ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ ο οποίος συνέτριψε με 5-0 εντός έδρας τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ.