Ακαρνανικά Νέα

«Ψημένοι» στο αλισβερίσι ήταν δύο νεαροί Έλληνες, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, καθώς κινούνταν με μια μοτοσικλέτα στους δρόμους της Λευκάδας αναζητώντας αγοραστές για τα «φιξάκια» κάνναβης που ετοίμαζαν προσεκτικά μέσα σε νάιλον σακουλάκια!

Οι πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά τους έφτασαν ως τους άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης, το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν διαδοχικά τους δυο νεαρούς ηλικίας 17 και 19 χρόνων και ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που είχαν μαζί τους βρήκε συνολικά πάνω τους 11 “φιξάκια” με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ως μέσο για την διακίνηση, ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν 13 κενές νάιλον συσκευασίες, μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες κάνναβης και 385 ευρώ. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τους άσκησε για διακίνηση ναρκωτικών και στους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.