Ακαρνανικά Νέα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν δυο νεαροί Σέρβοι που συνελήφθησαν στη Λευκάδα, για το βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού σε παραλία του νησιού.

Η ανήλικη, που είναι κάτοικος Λευκάδας, φέρεται να είχε γνωριστεί με τους νεαρούς Σέρβους, πήγαν μαζί σε μία παραλία και εκεί, όπως κατήγγειλε το θύμα οι δράστες την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και τη βίασαν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 25 Αυγούστου, ενώ η καταγγελία έγινε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα το πρωί της Δευτέρας (28/8).

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Οι δύο Σέρβοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Λευκάδα κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.

Από την ιατροδικαστική εξέταση ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε σημάδια βιασμού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή και αφέθηκαν ελεύθεροι, με χρηματική εγγύηση.

Πληροφορίες του vradini.gr από αστυνομικές πηγέςαναφέρουν πως οι Σέρβοι προσκόμισαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 14χρονη τους τηλεφώνησε και τους ζήτησε να συναντηθούν.

Όπως κατέθεσαν στις ανακριτικές αρχές η ερωτική πράξη έγινε με την συναίνεση της ανήλικης και αρνήθηκαν ότι την βίασαν.

vradini.gr