Ακαρνανικά Νέα

Μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα και άρπαξαν χρυσαφικά και μια τσάντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, καθώς και 120 λίρες Αγγλίας.

Μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη δυο αλλοδαπών που είχαν διαρρήξει 11 πολυτελείς βίλες τουριστών στη Λευκάδα, οι αστυνομικοί του τμήματος Απολλωνίων έβαλαν τέλος και στην δράση άλλης μιας σπείρας που είχε εισβάλει σε μια πολυτελή βίλα στην περιοχή Σύβοτα, το βράδυ του Σαββάτου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι αυτοί που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του πολυτελούς τουριστικού καταλύματος και στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά και μια τσάντα συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, καθώς και 120 λίρες Αγγλίας, ήταν δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας που εντοπίστηκαν τις απογευματινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή της Βασιλικής και συνελήφθησαν, σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Ελλομένου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο όπου διέμεναν προσωρινά οι διαρρήκτες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας λοστός, πένσες, ένα κατσαβίδι, φακοί, κυάλια, γάντια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το σύνολο των κλοπιμαίων, τα οποία επιστράφηκαν στον κάτοχό τους. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ