Ακαρνανικά Νέα

Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τον νεαρό δράστη, που είναι κτηνοτρόφος, να το «βάζει» στα πόδια και να εξαφανίζεται.

Από θαύμα είναι ζωντανός κάτοικος σε ορεινή κοινότητα της Λευκάδας, καθώς  δέχθηκε επίθεση από έναν συγχωριανό του, με τον τελευταίο να ορμάει κατά πάνω του με ένα τσεκούρι και να τον τραυματίζει, ευτυχώς όχι θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατά τύχη αποφυγή αυτής της τραγωδίας, διαδραματίστηκε την Κυριακή, όταν δύο συγχωριανοί με διαφορές από το παρελθόν αντιδικία διαπληκτίστηκαν, με τον έναν από τους δύο να βγάζει το τσεκούρι και να τον χτυπάει στο κεφάλι.

Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τον νεαρό δράστη, που είναι κτηνοτρόφος, να το «βάζει» στα πόδια και να εξαφανίζεται μετά τον τραυματισμό του συγχωριανού του, με την Ελληνική Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την Λευκάδα καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

pagenews.gr