Ακαρνανικά Νέα

Μάχη” για να κρατηθεί στην ζωή δίνει στην Μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων 35χρονος συντοπίτης μας.

Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του την Παρασκευή το πρωί και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Εκει οι γιατροί διαπίστωσαν άμεσα την σοβαρότητα του προβλήματος και ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και υποβλήθηκε άμεσα σε πολύωρη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς καθώς διαγνωστηκέ με ανεύρυσμα κεντρικής κοιλιακής αορτής.

Πλέον ο ιδιαίτερα συμπαθής στην κοινωνία της Βόνιτσας συντοπίτης μας νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Ιωαννίνων και η κατάσταση του είναι κρίσιμη σύμφωνα με τα λεγόμενα το ιατρων.

Ας ελπίσουμε όλοι μας και ας προσευχηθούμε αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα ο φίλος μας να βγει νικητής από αυτή την μάχη που δίνει και σύντομα να βρεθεί πάλι κοντά μας.

Κουράγιο και στους γονείς του που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του. Όπως άλλωστε και πολλοί φίλοι του από την Βόνιτσα που έσπευσαν στα Ιωάννινα από τις πρώτες ώρες.