Ακαρνανικά Νέα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου – Ανακρίνεται ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη – Συνολικά τέσσερα άτομα στο ‘’κάδρο’’.

Μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη στο Μεσολόγγι, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του Μπάμπη Κούτσικου από δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έχουν μπει στο ’’κάδρο’’ των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, άλλα τέσσερα άτομα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πρώτος είναι ο 36χρονος Σ. ο οποίος είναι αυτός που το κινητό του έδινε στίγμα ότι ήταν με τον κρεοπώλη τη βραδιά της εξαφάνισης του Μπάμπη. Συνολικά η αστυνομία θα εξετάσει τέσσερα άτομα, σύμφωνα με το Star.

Όπως άλλωστε εκτιμά και ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα, ο κρεοπώλης ο οποίος φέρεται ως δολοφόνος του νεαρού πρέπει να είχε συνεργό, καθώς δεν θα μπορούσε λογικά ένας άνθρωπος να στήσει όλο αυτό το σκηνικό μόνος του.

Ο ίδιος ο κρεοπώλης από τις απαντήσεις που δίνει στις αρχές δίνει την εικόνα ότι  ήταν προετοιμασμένος για το τι θα πει και τι όχι, όπως και σε ποιες περιπτώσεις θα επικαλεστεί κενά μνήμης.
Στο επίκεντρο της έρευνας για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, έχουν μπει «περίεργες» οικονομικές συναλλαγές και τοκογλυφία

Η Αστυνομία στην πορεία της έρευνας για την εξαφάνιση του Μπάμπη βρήκε και άλλη μία   υπόθεση μπροστά η οποία αφορά τοκογλυφία και για την οποία έχουν καταθέσει ήδη δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σύμφωνα με το star.
Ενημερώθηκαν μητέρα και αδελφή του Μπάμπη για την πορεία των ερευνών

Η τραγική μητέρα και η αδελφή του Μπάμπη κλήθηκαν σήμερα από τους αστυνομικούς στο Μεσολόγγι προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της σύλληψης.  

Όπως τους ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο κρεοπώλης δεν ομολόγησε και δεν έχει πει τίποτα παραπάνω από όσα γνωρίζαμε, παρόλες τις πιέσεις που δέχθηκε.

 «Αισθανόμαστε δικαίωση αλλά και απογοήτευση» τόνισε χαρακτηριστικά η αδελφή του Μπάμπη.

 parapolitika.gr