Ακαρνανικά Νέα

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι προσπαθούν με κάθε μέσο που διαθέτουν οι Αρχές. Στο «τραπέζι» των ερευνών μπαίνει σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το σενάριο πίσω από την ανθρωποκτονία να βρίσκεται κύκλωμα με εμπόριο κρυπτονομισμάτων και τα άτομα με τα οποία ο 31χρονος είχε επικοινωνία.

Τη συγκεκριμένη νέα παράμετρο στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη έφερε στο προσκήνιο όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (26/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA μία συσκευή που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα του 31χρονου θύματος.

Οι Αρχές εξετάζουν το ότι ο 31χρονος είχε το μηχάνημα για τα bitcoin που μοιάζει με ρούτερ και στην ουσία βρίσκει κρυπτονομίσματα.

Επειδή έχει μεγάλο κόστος η όλη διαδικασία με τα κρυπτονομίσματα, φέρεται να προσέγγιζε άτομα με το πρόσχημα την απόκτηση χρημάτων.

Ο 31χρονος φέρεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να έπαιρνε από τα συγκεκριμένα κάποια χρήματα για να αγοράσει τον εξοπλισμό και να τον στήσει, είτε έπαιρνε χρήματα για να τους δώσει τα κρυπτονομίσματα.

newsique