Ακαρνανικά Νέα

Βλέποντας , το βίντεο του Κασόλα για το δρόμο Κατούνα -Λουτράκι ,πραγματικά σαν ενεργός πολίτης αναρωτιέμαι, αν είμαστε ιθαγενείς.

Αυτός, βέβαια αναρωτιέται πως μπήκαν οι επιστήμονες στο ψηφοδέλτιο του Κυρίου Αποστολάκη. Γιατί , δεν τον ενημέρωσαν για τον δρόμο δικηγόροι και μηχανικοί. Πρέπει, να γνωρίζει πως είναι Δήμαρχος από το 2002 και γνωρίζει καλά από που θα πάρει τις γνώσεις του για τα του Δήμου. Εσύ, βέβαια ξέρεις πως γίνονται οι διαδικασίες αφού εκλέγεσθαι από το 2010. Τώρα, μας λες και σηκώνεις βίντεο, σαν να ήρθες τώρα στον δήμο μας.

Εγώ επί τέσσερα χρόνια που σου ανάφερα θέματα για να τα φέρεις στο Δημοτικό Συμβούλιο πάντα με απέφευγες και με κοροΐδευες.”Τρύπα στα φανάρια, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, μικρός περιφερειακός Βονιτσας, Ένωση ΚΑΤΟΥΝΑΣ με Αμβρακία οδός.”Μου ,έλεγες θα πάω στην Κύπρο και όταν γυρίσω θα τα πούμε.

Δεν είχες τον χρόνο, σωστά, να ασχοληθείς με τον Δήμο μας. Τέσσερα , χρόνια ήσουν εξαφανισμένος , και μου έλεγες σωστά, πως δεν γνωρίζεις πολλά θέματα της πόλης και θέλεις βοήθεια, αλλά κρυβόσουν. Εσύ, στο ψηφοδέλτιο σου θα μας αναλύσεις τα βιογραφικά που διάλεξες να βάλεις; Κατόπιν, εορτής και με κινήσεις που δεν αρμόζουν στο νέο Δήμαρχο Ακτίου -Βονιτσας έρχεσαι να μας διοικήσεις τις περιουσίες μας.

Όλοι, γνωριζόμαστε μεταξύμας. Κάποιους, τους παρακαλούσες να μπούνε και να σε ακολουθήσουνε.

Πάτσης Μίλτος Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, ενεργός πολίτης…!