Ακαρνανικά Νέα

Το τρολάρισμα στα σχόλια – «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

Το μοντέλο και influencer του Instagram από τις ΗΠΑ, Ελίζαμπεθ Μπερτ προκάλεσε πολλά σχόλια με την ανάρτησή της για την Ελλάδα. «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!», έγραψε και γρήγορα τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ουάου Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα, φοβερό. Πώς ντύνεται κάθε πρωί;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

Οι Αμερικανοί έχουν τη φήμη ότι είναι αρκετά κακοί στη γεωγραφία οπότε η ανάρτηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, όπως σημειώνει το greekcitytimes.com. Άλλοι πάντως υπέθεσαν ότι το μοντέλο κάνει πλάκα.

Μετά από 700 σχόλια, 3,4 χιλιάδες likes και 157 shares, η Μπερτ υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».

newsbeast.gr