Ακαρνανικά Νέα

Για λόγους ασφαλείας – Δείτε βίντεο.

Η αποστολή της εθνικής Πολωνίας άφησε τη Βαρσοβία με κατεύθυνση το Κατάρ όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο μαζί με την Αργεντινή, το Μεξικό και τη Σαουδική Αραβία.

Η παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όμως, δεν έφυγε από την πολωνική πρωτεύουσα… μόνη της. Είχε για συνοδεία δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «MARCA» αυτό συνέβη για λόγους ασφαλείας έπειτα από την πτώση των δύο πυραύλων ρωσικής κατασκευής σε χωριό στα ανατολικά της χώρας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Αρχικά, όταν κυκλοφόρησε το βίντεο και έγινε γρήγορα viral πολλοί πίστεψαν πως δεν ήταν πραγματικό, αλλά έπειτα ήρθε και η επιβεβαίωση από τον αμυντικό της εθνικής Πολωνίας, Μάτι Κας, ο οποίος ανέβασε σε story του στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει πως όντως δίπλα στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή πετούσαν F-16.

Η Πολωνία πηγαίνει στο Μουντιάλ έπειτα από απογοητευτικές εμφανίσεις στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις όπου συμμετείχε και μια ταλαντούχα ομάδα έχει στόχο να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του τουρνουά.

newsbeast