Ακαρνανικά Νέα

Άλλη μια μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας. Η μουσική παρέα του μαέστρου Βασίλη Κονίδα θα απογειώσουν το κέφι με έντεχνα, λαϊκά και στην συνέχεια με δημοτικά τραγούδια.
Το μουσικό σχήμα του Βασίλη Κονίδα (πλήκτρα και σαξόφωνο) με την Ειρήνη Κορίνα Βρακατσέλη σε γνωστά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, τον Μιχάλη Τάτση στο Δημοτικό Τραγούδι , τον Απόστολο Λαμπρόπουλο στην κιθάρα και τον Άγγελο Σταθόπουλο στο κλαρίνο θα μας χαρίσει μουσικές στιγμές.
Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Βασίλη Κονίδα στο σαξόφωνο και θα συνεχιστεί με έντεχνο, λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα πλημμυρισμένο από γνωστά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Η μουσική παράσταση θα ξεκινήσει στις 22:00 στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας με είσοδο δωρεάν.
Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και πραγματοποιούμε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού των πόλεων και των χωριών του Δήμου με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τις καθημερινές μας συνήθειες αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την δίψα για πολιτισμό και διασκέδαση.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
.