Ακαρνανικά Νέα

Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν ζήτησε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η εισαγγελική λειτουργός δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και εισηγήθηκε στους δικαστές να τον κρίνουν ένοχο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Είχε επίγνωση της αδιανόητης σκληρότητας του» ανέφερε η εισαγγελέας Ευγενία Σταθουλοπούλου σημειώνοντας πως «όταν ξεκίνησε να φράζει τις αεροπόρους οδούς της Κάρολαιν είναι βέβαιο ότι ένιωθε τους κραδασμούς από την ασφυξία».

«Είναι συγκλονιστικό ότι ο χρόνος που ενήργησε ήταν πολύς και μπροστά στα μάτια του εξελίχθηκαν όλα τα ασφυκτικά συμπτώματα» τόνισε η εισαγγελέας και συνέχισε: «Κατά την κρίση μου είχε χρόνο να κάνει πίσω βλέποντας τα συμπτώματα της γυναίκας του. Τα 60 δευτερόλεπτα είναι μεγάλος χρόνος για να κάνει πίσω. Δεν λειτούργησε καμία αναστολή. Αρχικά ανέφερε ότι προέβη σε εναγκαλισμό, όχι εύστοχος όρος, μόνο αν δεχτούμε ότι ήταν εναγκαλισμός θανάτου».

newsbeast.