Ακαρνανικά Νέα

Στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. να «ξεκλειδώσει» το κορίτσι και να αποκαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις.

Την πρώτη του κατάθεση στο «Σπίτι του παιδιού» έδωσε το 14χρονο κορίτσι – θύμα μαστροπείας με πρωταγωνιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, τον 30χρονο γνωστό με το προσωνύμιο «Ταχίρ». Πρόκειται για δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης στα νότια προάστια της Αττικής, με την κατάθεση να δίνεται παρουσία παιδοψυχολόγου με την ανήλικη να είναι σε ιδιαίτερα φορτισμένη κατάσταση.

Το ζητούμενο για τις Αρχές, είναι να «ξεκλειδώσουν» τη 14χρονη προκειμένου να τους αποκαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά. Αυτό καθώς το χρονικό διάστημα των τελευταίων τριών ετών, το παιδί φαίνεται να είχε φύγει δεκάδες φορές από τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη και να επέστρεψε μετά από αρκετές ώρες.

Αυτό το οποίο καλείται να κάνει τώρα η ΕΛ.ΑΣ., είναι να ρίξει φως στον τρόπο δράσης του 30χρονου και όποιον άλλον εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης. Ήδη, από την πρώτη κιόλας στιγμή, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα κινητά των τριών συλληφθέντων για την περαιτέρω εργαστηριακή τους εξέταση.

Από την πρώτη έρευνα των αρχών, εντοπίστηκαν τα 7 βίντεο που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο 24χρονος συλληφθείς Σ.Ε., που φέρεται να είχε καταγράψει την 14χρονη άλλοτε σε προκλητικές πόζες και άλλοτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το άτομο (σ.σ. τέταρτο στη δικογραφία) που μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

newsbeast.gr