Ακαρνανικά Νέα

Τον …Χάρο με τα μάτια του είδε το Σαββάτο 9 Μαρτίου ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπορεί να επικράτησε με 2-3 του ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΤΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ εκτός έδρας, αλλά λίγο έλειψε να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης και να κατρακυλήσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι με τον ΜΠΟΜΠΟΡΗ για να καταφέρει η ομάδα μας να φέρει το ματς στα ίσα με τον ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να παίρνουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον ΜΠΟΜΠΟΡΗ να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και να βάζει δύσκολα στους παίκτες της ομάδας μας.

Πάντως, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ έδειξε χαρακτήρα και αρχικά ισοφάρισε το ματς στο 2-2 με τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ, για να φτάσει στην ανατροπή στο 79ο λεπτό με τον ΤΣΙΟΥΝΗ να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Έτσι η ομάδα μας μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας προβάδισμα δύο βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ.

Στην τελευταία αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα υποδεχθεί τον ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, την ίδια ώρα που ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ θα υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Στα αξιοσημείωτα της 21ης αγωνιστικής και η πρώτη νίκη του ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ στο πρωτάθλημα, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ στο τοπικό ντέρμπι. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι ΧΑΣΑΪ και ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Τρανουλίδης, Χαλκιόπουλος (75΄ Καλογερής), Βασίλας, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Τσιούνης, Μπούζι (60΄ Κτενάς), Κούτσικος (75΄ Βρεττός), Καταγής Λ., Μπαρλαγιάννης