Ακαρνανικά Νέα

Πολλά χαμόγελα χάρισαν οι αθλητές του ΝΑ.Ο. Βόνιτσας που συμμετείχαν στην πανελλήνια πρόκριση για τις εθνικές ομάδες Optimist & ILCA 4 που διεξήχθη από 23-26 Μαρτίου στην Αθήνα.

Οι Δημήτρης Ζαχαράκης, Γιάννης Τζεφριός και Γιάννης Χαμζάς κατάφεραν να ενταχτούν στο χρυσό στόλο Optimist και να συναγωνιστούν επάξια τους καλύτερους αθλητές της χώρας ενώ πολύ αξιόλογη εμφάνιση ήταν και η εμφάνιση των Καλλιρόης Σταματάκη, Ειρήνης Σταματάκη, Μαρία-Έλλης Παπαθέου και Δημήτρη Ζαρκαδούλα.

Στα ILCA 4 oι Θοδωρής Φέγγαρης και Μελίνα Γκατζίνη είχαν επίσης καλή παρουσία, ενώ το βασικό είναι ότι όλη η ομάδα ευχαριστήθηκε τον αγώνα και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της παρά την εύλογη κόπωση τόσων ημερών.
Σημαντική επιτυχία ήταν ότι τρεις από τους αθλητές μας (Ζαχαράκης, Τζεφριός και Σταματάκη Καλ.) προκρίθηκαν εκ μέρους της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων (μαζί με τη Ρίζου Πηνελόπη από τον Ν.Ι.Ο.Πρέβεζας) στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Optimist που διεξήχθη την Κυριακή και κατέκτησαν την 3η θέση!

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή Λεωνίδα Κλαρκ-Λενς που στον πιο απαιτητικό αγώνα της χρονιάς επιβεβαίωσαν την σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων ετών. Συγχαρητήρια στους Ν.Ο. Καλαμακίου και Ν.O. Τζιτζιφιών-Καλλιθέας για την άριστη διοργάνωση και επόμενο ραντεβού στο πανελλήνιο Optimist U13 στην Κατερίνη!