Ακαρνανικά Νέα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει το 2021 για το ΝΑ.Ο. Βόνιτσας αφού η αγωνιστική ομάδα κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοίας Optimist & Laser 4.7 που διεξήχθη στη Λευκάδα το τριήμερο 17-19 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή εννέα ομίλων και 85 αθλητών (60 Optimist & 25 Laser 4.7).

Στη συλλογική βαθμολογία ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας έλαβε 36 βαθμούς, ο ΝΑ.Ο. Κέρκυρας 13 βαθμούς και ο Ν.Ο. Βορείου Ιονίου 6 βαθμούς. Στα Optimist διακρίθηκαν οι Τζεφριός Ιωάννης, Ζαχαράκης Δημήτριος, Χαμζάς Ιωάννης και Σταματάκη Καλλιρόη που κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης αντίστοιχα, η Ειρήνη Σταματάκη που τερμάτισε 9η στη γενική και 1η στα μικρά κορίτσια, ενώ στα Laser 4.7 ο Θοδωρής Φέγγαρης τερμάτισε 2ος στη γενική και η Μελίνα Γκατζίνη 2η στα κορίτσια.

Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι Ζαρκαδούλας Δημήτριος, Παπαθέου Μαρία-Έλλη, Πανταζόπουλος Δημοσθένης, Σεϊκάτι Έκτορας, Σιάμου Ανδριάνα, Δημάκας Γεώργιος, Κυρίκου Μαριλού, Κυρίκος Παντελής, Σιάμος Κωνσταντίνος και Περδικάρης Αλέξανδρος.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν αγωνιζόμενα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ευχαριστούμε τέλος το Ν.Ο Λευκάδας για την διάθεση ενός σκάφους Laser για τον αγώνα.