Ακαρνανικά Νέα

Σε εξ’ αναβολης παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ πέτυχε πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-1 του ΕΡΜΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ νωρίς καθώς στο 8ο λεπτό ο ΡΑΜΜΟΣ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗ για το 0-1.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ο οποίος έφτασε στο 18′ στην ισοφάριση με κοντινή κεφαλιά του ΒΑΣΙΛΑ.

Στο 36ο λεπτό η ομάδα μας έφτασε κοντά στο 2-1 όταν ο ΟΡΦΑΝΟΣ έκλεψε την μπάλα από τον ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ που είχε βγει μακριά από την εστία του αλλά το σουτ του ΚΑΛΟΓΕΡΗ πέρασε πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο ίδιος παίκτης στο 48ο λεπτό έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη μπαλιά του ΒΡΕΤΤΟΥ, αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ που έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Μια του …κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις….και ήρθε η εξιλέωση για τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ με 2-1 στο 54ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ μετά από σύγχυση στα αντίπαλα καρέ με τακουνακι δεν βρήκε τον στόχο με το 2-1 να παραμένει.
Στο 90ο λεπτό ο ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ έχασε τρομερή ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι όταν μετά από πάσα του ΚΑΛΟΓΕΡΗ δεν βρήκε την μπάλα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ Θ , ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΒΑΣΙΛΑΣ (83′ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ), ΒΛΑΧΟΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ , ΟΡΦΑΝΟΣ (90′ ΧΑΙΔΑΚΗΣ), ΣΟΛΔΑΤΟΣ (72′ ΜΠΟΥΖΙ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.